ISPOVEST: Bila sam sa TROJICOM…

Otvorila sam mu vrata, bez reci sam napravila piruetu pred njim i otisla u kuhinju, lepo je mirisao. Vratila sam se u sobu, njih dvojica su vec pili svoje pice, stavila sam kafu na sto i pridruzila im se sedajuci pored svog muza, naspram pedje. Vec nakon pola sata sto od sexa koji je bio svuda oko nas, viskija i n**aljenosti koja me od juce ne pusta, atmosfera postaje usijana, pedja ne skida oci sa mene mog medjunozija, grudi, ustanem i na trenutak odoh u kupatilo, pogledam se u ogledalo, bila sam sva zajepurena, u povratku gotovou hodu skinuh gacice i vrativsi se u sobu sedoh tako da sam mogla i njima to da pokazem. Vanja je reagovao gotovo instiktivno, poceli smo da se valjamo po krevetu tako divlje, zeljno, kao da to radimo jednom godisnje a ne svakodnevno, neznam kako kojom brzinom ali jedva docekah, vanja me je grubo, navukao na svoju cini mi se nikad vecu kurcinu do kraja, bol i neverovatan uzitak nam obema gotovo pomraci um, divlje sam svrsavala dok me je vanja kao balavac punio vec posle pet minuta.
Lezali smo, vanja onako tezak gotovo me ugusio, otvorim oci, pedja na metar od nas drka, dok sam se izvlacila ispod vanje mrdala sam u svim pravcima zarotirah se tako, slucajno, dodjoh upolozaj rasirenih nogu, naspram pedje, u trenutku ukapirah da sam se apsolutno otvorila na izvolite, instiktivno zastadoh u tom polozaju, i to je bilo kao poziv. To je bilo dovoljno gotovo u skoku se postavio izmedju mojih nogu, zazmirih ocekujuci, da ga primim, zastao je, otvorih oci i ugledazh njegov kurac na dvadesetak santimetara, najmirnije i najnormalnije uzeh ga u svoja usta. Mnogo volim o**lni s*x, dok sam uzivala u dobrom komadu koji dsam pocela da svojski obradjujem, do mene dopre glas mog muza koji mi je govorio tako ljubavi divna si, stavi ga u sebe. .
Loading…
Kao da mi je bodrenje bilo potrbno. Lagano kao da ga je i on cuo pedja stavi svoj kurac na ulazu u moju gospodaricu, taj ulazak sam dozivela ka o nesto do tada nedozivljeno. Jebala sam se sa drugim muskarcem tu pored njega, na pola metra od njega drugi muskarac uziva u njrgovoj zeni, ta situacija izazva pravu erupciju kod svo troje. Nakon tog dogadjaja sam se jebala sa svojim kumovima neizmenicno svake subote, do momenta kad je to postalo osnovni vid s*xa i kad smo resili da malo ohadimo, i to dovedemo na nivo koji mu pripada, napravili smo visemesecnu pauzu do sada. I kao u prici mesto da oladimo ja trba da odlucim i udjemo u jos zesci fazon. Ja volim svog muza, ja volim da se je*em, imam i sa kim, ja ne svrljam okolo, i osim jednom sa (kad je vanja bio u vojsci) mikicom nikad, nikad se sa nekim od njh dvojice nisam nasla nasamo, nikad nisam prevarila svog muza, nikad ga nisam lagala. Dok gledam njh dvojicu, sede za kompjuterom, seli su pre deset minuta, pedja m alopre, smeju se i dobacuju, komentarisu neki s*xi sajt. Mikica je prvi popusti, izmedju nas troje, koji po prvi put sede ovako sami, imamo vrstu intimnosti, koju ma koliko se trudili nijednog momenta, nisam mogla da komuniciram pojedinacno a da u vazduhu ne visi nas ljubavnicki odnos kao i na sarmantnu ljubomoru koju vidi m u njima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*