ISPOVEST: Jedno vece kod nje kuci, malo vise smo popili i dunuli dzoint, zezali smo se i glupirali kao i mnogo puta pre toga. U jednom trenutku predlozila mi je da mi obuce njenu garderobu i da me nasminka…

Imam 22 godine ali prica je pocela pre skoro 3 godine. Tada sam imao 19 godina, fino gradjen momak, sportista, popularan u drustvu, imao sam devojku koja je tada imala 17 godina. Dosta smo provodili vremena zajedno, sto kod nje ili kod mene. Nasi roditelji su inace bili dobri prijatelji. Jedno vece kod nje kuci, malo vise smo popili i dunuli dzoint, zezali smo se i glupirali kao i mnogo puta pre toga…
U jednom trenutku predlozila mi je da mi obuce njenu garderobu i da me nasminka. Pristao sam ne razmisljajuci, vazno je bilo da se dobor zezamo i smejemo. Obukla mi je njene crne cipka tangice, isti takav brus, obula mi je carape sa halterima i neku crvenu minicu. Gore mi je obukla belu svilenu kosulju a na noge obula i kozne crne cizmice za visokom petom.Imam inace malo duzu plavu kosu i kad me je nasminkala ni sam nisam mogao da se prepoznam kada sam se pogledao u ogledalu. Nekako sam se sam sebi svideo u trenutku i ako mi je u tom trenutku bilo glupo da sam sebi priznam. Terala me je da setam pos obi, i tako u svom tom zezanju, odjednom je rekla mala tako si dobra, razbicu te veceras. Meni je to bas godilo ali sam se i postideo malo.

No kad mi je sledeceg trenutka prisla i kad me uhvatila za k*r*c

tek tada sam skontao koliko sam bio na*aljen. Polako se spustila na kolena polako mi skidajuci suknjicu i gacice, koliko je stigla da stavi moj ku**c u usta i da ga par puta uvuce unutra i izvadi napolje ja sam vec u sledecem trenutku punio njena usta i svrs**ao po licu kad ga je izvadila van. Bili smo jako n**aljeni, presli smo na krevet i nastavili smo da se ljubimo i mazimo. Skroz smo bili umrljani spe**om.

Polako smo se namestili u pozu 69. Dok smo se tako o*alno zadovoljavali, u jednom trenutku pocela je da mi prstom draska c*aric i povremeno ga lizuci. Na prvi dodir njenog jezika i prodiranja prsta mj ku*ac je bio tvrad kao kamen. I ona je bila toliko na*aljena da je jedva promucala je*i me mila.

Okrenula se na ledja digla noge na moja ramena i tiho kriknula…

daj mi da odmah, ocu ga duboko u sebi. Usao sam u nju svom snagom, zestoko se nabijajuci u nju. Opet mi je gurnula prst u cm*ric i krenula istim tempom da mi nabija kao sto sam i ja njoj. Nije proslo mnogo vremena i poceli smo da svra**vamo malte ne istovremeno.Prvo je krenula ona da svr**va, sva se tresla od org*zma koji ju je zahvatio. Samo par sekundi kasnije i ja sam poceo da se praznim u nju, prosipajuci seme duboko u njenoj utrobi. Srusio sam se sledeceg trena pored nje, poljubio je i tako zadihani i zagrljeni ubrzo smo zaspali. Ujutro kad sam se probudio dugo mi je trebalo da saberem utiske od burne noci.Definitivno od te noci vise nista nije isto!!! Ako zelite da cujete i ostatak price i mog iskustva slobodno pisite. Ne bih da smaram ako vam ne prija da ovo citate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*