ISPOVEST: S 22 godine kupila sam mali vibrator, isprobala ga, ali nije mi bilo ugodno…

S 22 godine kupila sam mali vibrator, isprobala ga, ali nije mi bilo ugodno. Od tog trenutka shvatila sam da su moja ruka i prsti više nego dovoljni kad sam sama. Iz nekog razloga uvijek koristim lijevu ruku, iako sam dešnjakinja. Nisam sigurna zbog čega je to tako. Živim u Gornjem Milanovcu, kao i moj dečko. Bili smo u vezi nekoliko mjeseci kad me je pitao masturbiram li kada sam sama. Odgovorila sam mu da ne radim to kad imam partnera, jer smatram da je to suvišno ako već imam sek*ualno zadovoljstvo s… njim. Nadala sam se da smo time stavili točku na tu temu, ali on je nastavljao ispitivati gdje najviše volim masturbirati i kako to radim. Ispostavilo se da njega to jako na*aljuje. Nisam mu htjela otkriti svoju tajnu i tehniku s prstićima, koji me za manje od dvije minute mogu dovesti do najboljeg or*azma u životu. Jednog dana odlučila sam mu poslati sliku kako se samozadovoljavam. Napravila sam to preko aplikacije WhatsApp. Kad je vidio sliku, nije ništa odgovorio. Nisam znala kako će reagirati i što mu se motalo po glavi, jer prilično drži do tradicionalnih vrijednosti.
Nakon par sati pozvonio je na moja vrata i imali smo se*s kakav ne pamtim. Srećom, bilo je izvedivo jer roditelji nisu bili kod kuće. Nekoliko tjedana kasnije dogovorili smo romantičnu večeru kod mene.Počeli smo se ljubiti i skidati i sve je djelovalo kao uobičajena predigra. Međutim, onda sam ga odgurnula, legla i počela se samo*adovoljavati onako kako to inače radim. Pravila sam se da on uopće nije u sobi. Kada sam svr*ila, otvorila sam oči i vidjela dečka kako me gleda otvorenih usta.
Rekao mi je da u životu nije video ništa sek*epilnije. Nakon što sam dečku pokazala kako masturbiram, on se promijenio – postao je mnogo sek*ualniji, senzualniji i aktivniji tijekom se*sa. Nije lako pokazivati tako intimnu stvar drugome, ali zauzvrat dobijete se*s kakav ne pamtite. I zato, nije mi bitno zarađuje li dobro ili ne – živimo od prosječne zarade, volimo se, imamo sjajan se*s i što je najvažnije i najbitnije – razumijemo se i podržavamo.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*