ISPOVEST:Ova prica je istinita i desila sa prosle godine. Nisam vise mogao da izdrzim a da ne kazem …

Ova prica je istinita i desila sa prosle godine.
Nisam vise mogao da izdrzim a da ne kazem kako sam se lepo tu*ao prvo sa sestrom, a polse zajedno sa njom i sa majkom. Mozda cu je opisati identicno kao sto se desilo, a mozda i necu, pokusacu. Moja sestra se zove Marija, starija je od mene nepunih godinu dana. Malo je punacka, ali zato ima cvrste grudi lepe za mesanje i sisanje. I ima fenomenalnu pi*u, koja nije skroz obrijana. Keva se zove Dragana i za svojih 42 godina izgleda bas se*y. Radnja je pocela na sam dan mog rodjendana. Napravio sam tulum, na kome me je bila moja sestra. Posle dugih 8 sati pijancenja svi su se razisli. I ja i sestra smo bili pod gasom.
Kad smo sve pocistili, rekla je seka da ide da se umije. Vrata nije zakljucala. Mislio sam da ce samo da umije lice, pa sam zato usao u wc. Polako sam otvorio vrata da je ne bih uplasio. Kako sam ih otvorio polako ona nije cula, a ja sam se skamenio od prizora. Skinula se gola, stavila jednu nogu na kadu i pocela da dira svoj kli*oris. Ku*ac je poceo da mi se dize nevidjenom brzinom.
Nisam vise mogao da izdrzim, skinuo sam se go i naglo otvorio vrata. Seka se zbunila i posla za peskirom, ali joj nisam dao vec je odmah poljubio uusta. Malo se otimala, ali je ipak prihvatila. Gnjecio sam si*e i gurao prste u njenu pi*u. Polako se se spustila pocela da mi ga p**i ko luda. Zestoko je nabijala svoju glavu na moju kur*inu, ali nikako da ga stavi celog u usta.
Uhvatio sam je za glavu i poceo da je gu*am skroz do kraja. Prvo se otimala jer nije mogla da stavi svih 23cm u usta, ali posto sam bio uporan popustila.Ubrzo sam poceo da sv**avam u njena usta.
Posto joj nisam dao da ga izvadi morala je da proguta svu sp**mu. Nastavila je da ga pu*i dok se opet nije vratio u formi. Otisli smo u sobu od majke i legli na krevet. Nisam cekao da nadje kondom nego sam ga odmah zestoko nabio do kraja.
To je izazvalo njen krik. Poceo sam zestoko da je nabijam, a ona je pocela da se dere, ne od bola nego od uzitka. Svr**la je 3 puta za nepunih pola sata. Polako se blizio i meni kraj. Najvise me iznenadilo sto je rekla da mogu da joj sv**im u pi*ku.
To me je jos vise na*alilo pa sam poceo jos jace da je nabijam. Ona je opet pocela da svrs**a, ali sa nenormalnim dr*njem. Posto je keva spavala svo vreme u mojoj sobi na spatu, ovo dranje moje sestre je probudilo i dotrcala je do njene sobe i naglo otvorila vrata. Sestra se htela osloboditi, ali sam ja poceo da svr**vam pred majkom.
Napunio sam sestrinu pi*u do kraja, majka nas samo posmatrala i malo je falilo da se srusi. Uhvatila se za vrata i dalje je gledala ali nista nije rekla. Skinuo sam se sa sestre i posao ka majci. Uhvatio sam je za ruku i povukao je ka sebi. Poceo sam da je skidam i ljubim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*