Moja savrsena sekretarica..

poznao sam svoju novu radnu kolegicu , bila je vedra i uvijek nasmješena i uvijek spremna na šalu.
Kako smo radili svaki dan skupa u istoj smjeni sve više i više smo bili bliski a i napaljeni na nju, mada je nisam ispočetka tako gledao.

Čekao sam taj dan da je pitam da odemo na piće poslije radnog vremena ili kada ona može , skupio sam hrabrosti i upitao je , a njezin odgovor je bio DA sa oduševljenjem .
Opis:172 plavuša , s punijm usnama i plavim očima, sa sisama četvorkom , s gu#om u obliku jabuke u onim helankama što reći izgledala je poput neke por#o glumice .
Otišli smo u jedan pub malo smo popili , razmjenili poljupce i krenuli doma .
Išli smo istim putem prema kući i odjedanput je izinstirala do odemo kod nje , odgovorio sam možda neki drugi put kada budeš sama u polušali .
Odgovorila je , neboj se ja nisam zločasta cura a i nema nikog unutra tako da možemo svašta nešto , namigujući mi.

Kada sam ušao , sjeo sam na kauč , otišla je do kuhinje donijela sok i stavila na stol.
Počela se presvlačiti ispred mene, ostao sam u šoku , upitala me je da li je sve uredu?
Da Da promrmljao sam , a ona će na to ne brini samnom možeš otvoreno razgovarati o čemu god hoćeš.
Ona: Danas je bio tako naporan dan i htjela bi tako nešto , govoreći to u tome trenutku počela me je maziti po nozi, i još je puno toga govorila dok me je mazila po nozi ali ja sam zanjemio bio u totalnom šoku.
Ku#ac mi se počeo dizati , odjedanput samo čujem nju upss imamo nešto što se nadiglo ovdje i počne maziti preko hlača , a onda samo naglo skine gaće i ku#ac stoji uspravno i tvrd poput kamena.
Opusti se i uživaj! Zaslužio si nakon ovog naponog dana .

Pu#ila ga je i gutala do korjena i baš se vidi da je uživala u njemu , bila je sva balava oko usta od njezine pljuvačke , stisnula bi dobro ku#ac ustima kada bi ga gutala a ja sam uživo i stavi ruke iza glave.
Ustala se i skinula gaćice , maca joj je bila malo dlakavija , nabila je mi pi#ku na usta i trljala gu#ovima gore dole lijevo densno.

Osjećao sam mokru pi#ku na ustima i njezine dlakice sve dok nije svr#ila uz jake krikove.
Naguzila se i rekla hoću da me je#eš kao d##lju sad, brzo sam ga stavio u pi#ku i počeo je je##ti žestoko kao d#olju kao što mi je rekla, pogledavao sam sebe na ogledalu koje se nalazilo s moje desne strane i to me je još više napaljivalo , gu#icom se više i više nabijala na moja ja#a , osjećao sam da ću sv##it a onda vadim ga iz pi#ke i špricam po njezim guzovima. razmazao sam spe#mu po njezinim gu#ovima .

Izvalio sam se na krevet ona se okrenula i počela mi lizati ja#a ah kako dobro opuštajuće odgovorio sam , tako mi to paše , malo je ku#ac navlačila i lickala sve dok nije opet narastao i bio sperman za ponovno je#anje.
Raširio sam joj noge i počeo lizati sve dok nije sv##ila a svr#ila je jako brzo jer sam jezikom brzo to odradio a onda sam je uhvatio za noge primakao sebi i stavio ga u toplu dlakavu pi#ku , je#ao sam je punom brzinom koliko sam mogao, mazeći njeni klitić rukom jednom a drugom rukom držao njezinu nogu.
Dok sam je je#ao palilo me njezin dlakavi pi#ić a i njezini stenjanje i vrištane , oči su joj suzile ali govorila je je#i je#i me tako , molim te nemoj prestati .

Osjetio sam ponovno da ću sv##iti ovaj put sam odlučio na njezin slatki dlakavi pi#ić svr#io sam joj po dlakama.

Na dlaka njezinim spe#ma se sljepila , a ja sam se samo bacio na krevet , prišla je meni i počeli smo se ljubakati , meni je odmah ruka otišla prema pi#i pa sam je prstačio dok opet nije sv##ila uz jake krikove.
Gledali smo tv , zaspao kod nje a već ujutro smo trebali obadvoje na posao.
izvor /erotskeprice.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*